V e r k o o p p u n t e n
J u w e l e n   k l e u r

Workshops

Workshop Glasjuwelen20150226_121430

In deze workshop word je persoonlijk begeleid om met een fantastische set glasjuwelen te kunnen pronken; juwelen die je zelf ontworpen en gemaakt hebt.
Je leert iets over glassnijden, kiest je kleuren en bepaalt de vorm van je ontwerpen. We maken gebruik van spectrumglas; mooi kleurengamma, en technieken zoals het verwerken van bladzilver en bladgoud.
Er is tijd om op zijn minst drie mooie juwelen te vervaardigen.
Al het nodige materiaal is inbegrepen in de prijs van de cursus; glas, ringen, hangertjes, bladzilver en bladgoud. Bovendien vereist deze workshop geen enkele voorkennis.
Uw werkstukjes gaan 24 uur lang in de glasoven en worden gecontroleerd qua curve (dit garandeert dat uw stukken rustig gebakken worden en spanningsvrij zijn). Bovendien is er op die manier een betere controle over hoe uw ontwerpen eruit gaan zien.

Prijs: € 65,00 voor een workshop van drie uur. Minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Ook worden er workshops gegeven in Het Glazen Huis in Lommel.
Info: www.hetglazenhuis.be

 

Cursus Glasfusie en Vormsmelten fusing (cursiste)

Van 2009 t/m 2012 doceerde ik tijdens de zomermaanden aan de Westhoekacademie in Koksijde cursussen Glasfusie (het samensmelten van glas) en Vormsmelten of Casting (een glasobject maken middels een vuurvaste mal)

Het is ook mogelijk kennis te maken met één van deze technieken in een dagworkshop in mijn atelier.
Minimaal 2 maximaal 4 personen. Workshop Fusing  circa 4 uur; Workshop Casting bestaat uit 2 halve dagen: de mal moet eerst drogen daarna kan er met pigmenten en glas in gewerkt worden. Prijs € 80,00 materiaal inbegrepen.

Voor info contacteer mij.

Leave a Comment