SUZAONTWERP

Suzanne Venema

Al meer dan 10 jaar beoefen ik het ambacht glasfusen; dit is het smelten van lagen glas op elkaar, waartussen materialen meegesmolten kunnen worden die niet wegbranden op hoge temperatuur. In het hart van de oven, in de hevige hitte ontstaan de juweeltjes van stenen. Vooral het werken met Bladgoud en -zilver is heel vervullend, de stenen veranderen ook nog eens van tint en glans alnaargelang de lichtinval.

DE COLLECTIES


als eerste de collectie met versmolten BLADGOUD en BLADZILVER. De ene keer een meer gouden tint, de ander keer meer naar het zilver toe, alnaargelang waar het meeste van tussen de laagjes glas gesmolten wordt. De tinten zijn heel natuurlijk waardoor het bij veel van je outfit past!


De OCEAN COLLECTIE is gemaakt via hetzelfde procédé, en hieraan is nog eens een pigmenttekening en soms Bladkoper aan toegevoegd waardoor er prachtige kleuren van zilvergroen tot diepblauw ontstaan met alle tinten ertussenin, die doen denken aan de oceaan met haar variaties aan kleur door weerschijn van koraalriffen, zeewieren al dat daar in leeft, met verschillende lichtinvallen...

ook heel natuurlijke kleuren.


En dan is er de minimalistische KLEURCOLLECTIE, een sterk kleurvlak, aan je hand, je oren, reken maar dat dat gezien wordt als je ze draagt, doeltreffend en aanwezig!

UNIQUE COLLECTION

TRY IT, LOVE IT.

KWALITEIT

Alle materialen die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit.

Het glas wordt gebakken in een professionele glasoven met de juiste stookcurves om spanningen in het glas te vermijden. 

Hierdoor is het glas zeer sterk en schokbestendig.


SERVICE

Ik werk ook in opdracht: wilt u een kleur die er niet bijzit,

een grotere, een kleinere steen, een bijeen passende set, een andere vraag?

contacteer mij en ik help u verder!